Кошница 0,00 лв.

Нямате добавени продукти във Вашата кошница.

Често задавани въпроси

ПОРЪЧВАНЕ

Как да направя поръчка на сайта?
Можете да направите поръчка онлайн с регистеация или без регистеация в сайта. Когато сте избрали продукт която желаете да закупите, натиснете "Добави в кошница". За да завършите покупката, кликнете върху количката за пазаруване в горния десен ъгъл на екрана. Това ще ви преведе през процес на закупуване, където ще въведете вашия адрес за доставка и фактуриране и да изберете метод  на плащане. При успешно направена поръчка ще получите имейл за потвърждение и подробна информациа за поръчката. Ако сте създали акаунт, след това можете да откриете вашата поръчка на страницата на Вашия профил.

Имам проблеми с влизането в акаунта си
Ако имате проблем с влизането в нашия сайт, първо проверете конкретния  текст на съобщението за грешка което сте получили. Най-честият проблем е сгрешен адрес или парола ( Caps Lock и Num Lock трябва да са изключени). Ако проблемът продължава, свържете се с Обслужване на Клиенти (чрез връзката "Контакт с нас" в долната част на всяка страница) и ние ще Ви изпратим по имейл нова парола.

Как мога да проследя поръчката си?
Можете да следите статуса на Вашата поръчка във страницата на Вашия акаунт. След като Вашата поръчка е била качена,  статута и ще се промени в "завършен". След това вие ще получите потвърждение на пратката с код за проследяване.

Как да разбера какъв размер да поръчам ?
Ако не знаете своя размер, кликнете върху "Таблици за размери"  ( “Size Guide”), който можете да намерите на всяка страница на продуктите в онлайн магазина.

Мога ли да посоча различен адрес за доставка?
Да. В процеса на плащане (стъпка 2 - Доставка), можете да добавите и изберете различна адрес от адреса за фактуриране.

Как да създам свой профил?
Кликнете на иконката "Моят профил" в горния десен ъгъл на всяка страница. Изберете "Създаване на профил" и следвайте инструкциите, както се изисква.

Забравих си паролата. Мога ли да получа нова?
Да. Кликнете на иконката "Моят профил" в горния десен ъгъл на всяка страница. Изберете "Забравена парола?" от изкачащия екран (pop-up screen) и следвайте указанията. В рамките на няколко минути ще получите имейл с линк към страница, където можете да въведете нова парола.

Мога ли да променя моята поръчка?
Ако артикулите ви са все още в пазарската кошница, можете да ги изтриете по всяко време и да изберете алтернативен артикул. Ако сте завършили процеса на плащане, включително плащане, тогава вече не можете да правите никакви промени. Когато получите вашата поръчка, можете да върнете тези продукти, които не желаете да запазите.

Мога ли да анулирам поръчката си?
Това зависи от статута на пратката. Свържете се с Обслужване на клиенти възможно най-скоро, като  назовете номера на поръчката. След като Вашата поръчка е вече обработена и изпратена тя не може да бъде отменена. Когато получите вашата поръчка, можете да върнете тези продукти, които не желаете да запазите.

Как мога да проверя дали “БиБиБи Брандс” ЕООД е получила поръчката ми?
След получаване на поръчката, ние ще изпратим имейл за потвърждение. Получаването на това потвърждава че поръчката ви е завършена успешно. Ако сте създали акаунт, след това можете да откриете вашата поръчка на страницата на Вашия профил.


ПЛАЩАНЕ

Какви методи на плащане са на разположение?
Всички цени на Продукти в сайта са в български лева, включват ДДС и не включват разходи за доставка.
В онлайн магазина можете спокойно да платите по следните два начина:

  • Кредитна/Дебитна Карта - приемаме всички валидни банкови карти на MasterCard, Visa или Maestro.

  • Наложен Платеж -  обявената стойност на нал С плащане от наличността във виртуалния портфейл.ожения платеж се плаща от Вас на куриера при доставката на пратката, заедно със стойността на куриерската услуга и наложения платеж.

  •  С плащане от наличността във виртуалния портфейл.

Получавам ли фактура с моята поръчка?

Да. По време на процеса на плащане Вие ще въведете адрес за фактуриране. Ако адреса за доставка и адрес за фактуриране са еднакви, фактурата ще бъде приложен към вашата поръчка. Ако двата адреса са различни, самостоятелна фактура ще бъде изпратен на Вашия адрес за фактуриране.

Как работи плащането с кредитна карта?
Ако изберете да платите с кредитна карта, ще бъдете помолени да попълните номера на вашата кредитна карта, името на картодържателя, датата до кога е валидна, CVC код и евентуално 3D-сигурна парола по време на етап 4 на процеса на плащане. След това средствата се дебитират незабавно от доставчика на кредитната Ви карта. Плащанията се обработват от трета страна, сертифицирана компания, гарантираща  личните ви данни.

Как гарантирате безопасността на моето онлайн плащане?
Ние използваме SSL (Secure Socket Layer) технология за защита на личната информация на потребителя когато е предадена чрез интернет. SSL е стандарт за интернет плащания. Тя се използва за криптиране на важна информация, преди да бъде изпратена по интернет.

Има ли ограничение на сумата за Поръчка?
В зависимост от начина на плащане може да има лимит на общата сума на поръчката. Плащания с VISA и MasterCard са ограничени до 1200 долара на поръчка. Плащане по Наложен Платеж (COD) са ограничени до 5 хиляди лева на поръчка.


ДОСТАВКА

Какъв е срокът за доставка?

Срокът за продуктите, които са в складовите наличности на нашите доставчици е между 6 и 10 работни дни.

Продуктите, които са в ликвидация се доставят до 2-3 работни дни. За някои населени места разносът е в съответствие с графика на обслужване от куриерска фирма "Спиди" АД

Мога ли да доставя поръчки за различни страни?
Не.  Адреса за доставка на поръчка трябва да бъде в същата страна в която домакин е онлайн магазина.

Какво става, ако не съм вкъщи, когато поръчката е доставена?
Speedy ще направи три опита да достави поръчката. Ако не сте в къщи когато поръчката е доставена, ще получите Информационно Известие от Speedy. В горната част на Информационното Известие, ще видите датата кога е оставено и броя на опитите за доставка. След три неуспешни опита, Speedy ще задържи пратката продължение на пет дни, преди я върне към “БиБиБи Брандс” ЕООД.


ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА

Как да върна поръчката си?
Попълнете Формуляра за връщане и заедно с вашия артикул го поставете вътре в кутията. За адресиране, залепете предварително отпечатани етикек на мястото за връщане. Вашите продукти могат да бъдат върнати в срок от 14 дни, след като получите вашия пакет.

Къде да изпратя продуктите които искам да върна?
Моля свържете се с обслужване на клиенти на Speedy за да организирате вземането.
Заявка за куриер: 0 7001 7001 или 0 700 20 300 – за абонати на фиксирани мрежи; 1 7001 7001 – за абонати на мобилните оператори; *7001 – кратък номер за заявка за куриер (за всички мобилни оператори).

След като вземането е организирано, моля попълнете Формуляра за връщане, който може да намерите във вашия пакет. Залепете предварително отпечатания етикет за възвръщане на пакета с вашата поръчка за връщане. Вие ще получите вносна бланка от страна на водача, моля запазете тази бланка за бъдещи справки до получаване на потвърдждение на пратката Ви от нас. Когато получим завръщането на вашия пакет, ще получите уведомление по електронната поща от нас.

Какви са вашите Правила за връщане?.
Неносени артикули, все още носещи оригиналния етикет и в оригинална опаковка могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от получаването. За подробна информация относно политиката за връщане, може да бъде намерена на линка „Условия за Връщане” (в долнaта част на всяка страница).

Кога ще получа моето възстановяване за върнатите Продукти или Поръчка?
Средствата ще бъдат дебитирани към сметката на Вашата банка или кредитна карта,  до 2-седмици след взимането на поръчката от Speedy.

Колко време отнема обработката на моето възстановяване?
След като сме получили и проверили връщането на твоята Поръчка, ние ще възстановим сумата на Вашата покупка в банковия или акаунта на кредитната Ви карта. В зависимост от вашата банка или издателя на кредитна карта, може да отнеме от няколко дни до една седмица преди парите всъщност да се възстановят.

Как трябва да върна продукт, когато опаковката е повредена ?.
Поставете продуктите които желаете да върнете в здрава картонена кутия, за да осигури, че няма да се получат вреди  причинени по време на транспорта.

Възможно ли е да заменя адин артикул с различен размер?
Ние не сме в състояние да предложим размяна на артикули. Всички върнати артикули ще бъдат възстановени, след като са били получени от нашия склад. Ако искате да замените артикул за различен размер или цвят, или искате различен артикул, ще трябва да направите нова Поръчка.

Получавам ли транспортните разходи обратно, когато върна (част от) поръчката си?
Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметкана Клиента освен в случаите, когато връщането е по вина на www.Jancail.com.


ОБЩИ ВЪПРОСИ

Как да се свържа с Обслужване на Клиенти?
Можете да се свържете с  Обслужване на Клиенти по телефона или по електронната поща. Тази информация може да се намери чрез "Контакти" в долната част на всяка страница.

Къде мога да намеря „Правила и Условия за Ползване”?
Кликнете на „Условия за Ползване" в долната част на всяка страница.

Къде мога да намеря „Защита на Личните Данни” ?
Кликнете на „Защита на Личните Данни”  в долната част на всяка страница.

Как мога да променя моята лична информация?
Можете да промените вашата лична информация чрез "Профил" в горния десен ъгъл на всяка страница.