Кошница 0,00 лв.

Нямате добавени продукти във Вашата кошница.

Политика за връщане

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

1. Съгласно Общите условия на сайта за електронна търговия Jancail.com и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

2. Връщане на стока, в случаите извън фабричен дефект или повреди при транспорта, се осъществява при следните условия:
- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, зацапана и др.).
- Не са налице повреди, причинени от неправилна проба/употреба.
- Запазена оригинална опаковка / кутия и етикет.

3. За да върнете продукт, моля информирайте ни за това решение на телефон: 089 454 9454 или на имейл returns@jancail.com в рамките на 14 дни от изпрашането на Вашата пратка.

4. Оргаизирайте вземането с куриерска фирма Спиди (заявка за куриер: 0 7001 7001 или 0 700 20 300), или куриерска фирма по избор, заедно с издадената ФАКТУРА за продукта/ите на адрес: Би Би Би Брандс ЕООД, гр. София, бул. „Патриарх Евтимий” № 76 - ВРЪЩАНЕ ДО ДРУГ АДРЕС ИЛИ ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА НЯМА ДА БЪДЕ УВАЖЕН!

Технологичното време за обработка на върнати артикули към Jancail е около 48 часа. При получаване на пратката в нашия офис, съдържанието и ще бъде проверено и обработено от нашия екип, след което ще получите известие по имейл, съдържащ детайли относно връщането на сумата: то това може да стане във Вашия виртуален портфейл като депозит за бъдеща поръчка, или по банкова сметка (IBAN с 22 знака) и титуляр на банковата сметка  която ни предоставите.

5. Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта които са в наличност в нашия склад, като транспортните разходи са за сметка на Потребителя и в двете посоки, освен ако замяната се е наложила по вина на jancail.com.

Подробна информация относно "Отказване от Договора", може да бъде намерена на линка „Правила и Общи Условия” (в долнaта част на всяка страница).

При нужда от помощ, моля свържете се с нас на телефон: 089 454 9454, или returns@jancail.com